قصدبارداری

سلام حدود۳ماه پیش سونو دادم وکیست تخمدان داشتم دارو مصرف کردم والان رفع شده حالا به خاطر این ۳ماهی که قرص جلوگیری خوردم روند بارداری بیشتر طول میکشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مادامی که قرص جلوگیری مصرف می کنید مانع بارداری خود می شوید و به شخصی که قصد بارداری دارد و کیست هم دارد قرص دیگری تجویز می شود نه قرص جلوگیری به هر حال بهتر است از ماه آینده دیگر قرص جلوگیری مصرف نکنید و اقدام به بارداری داشته باشید منعی ندارد موفق باشید