سلام من هفته 20 بارداری هستم.دیروز تو یه جمع خانوادگی توی فضای ازاد بودیم ماسک و دستکش نداشتیم . فاصله رو هم تا حدودی رعایت کردم . امروز متوجه شدم که احتمالا یکی از اون افراد مبتلا به کرونا باشه....البته هنوز تست نداده ولی علایمشو داره. میخاستم بدونم ممکنه منم مبتلا شده باشم???? و اینکه اگه مبتلا شده باشم چندروز بعد علایم رو نشون میده

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  با توجه به اینکه فاصله گذاری اجتماعی رو رعایت کرده اید و در فضای آزاد بوده اید احتمال آن ضعیف است موفق باشید