افزایش شیر

باسلام خسته نباشید من دوماهه زایمان کردم از اول هیچی شیر نداشتم با فشار یک قطره در میامد بعدش دیگه هیچی، پسرم چون خیلی شبا بیتابی میکرد مجبور شدم برخلاف میلم با قاشق براش شیرخشک رو شروع کنم کم کم مجبور شدم بهش شیشه بدم ولی قبل اینکه شیشه بدم نیم ساعتی میزارم سینمو مک بزنه تقریبا هر سه ساعتی یک شیشه ۹۰ سی سی میخوره در بین هم از سینم میدم بهش اما سریع زیر سینم خوابش میبره ب زور بیدار نگهش میدارم مک زدنش خوبه با قدرت مک میزنه اما شیر نداره یک شب تا صبح ک بهش از سینم ندادم صبح ک دوشیدم کلا شیرم هردوسینم باهم ۳۰ سی سی بیشتر نشد هر روشی ک بوده برای افزایش شیرم امتحان کردم از دم کرده های گیاهی بگیر تا قرص و پودر و قطره شیرافزا و روزی یک لیتر شیر، مایعات فراوون و... اما هنوز نتیجه نگرفتم دیگه موندم چیکار کنم پسرم وزن تولدش ۳۴۰۰ بود وزن الانش ۴۶۰۰ خیلی ضعیف و لاغره با اینکه شیرخشک هم میخوره اما رشد نداره و کاهش وزن داره، قبلا بهش اپتامیل میدادم دیدم اصلا رشد نمیکنه دو روزه دارم بهش شیر خشک نان میدم لطفا راهنماییم کنید برای افزایش شیرم راه دیگه ای هم هست؟ و اینکه چیکارکنم بچم خوب رشد کنه 😢😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

قرص لاکتودین رو امتحان کنید
اگر جواب نگرفتید دیگه نمیشه کار خاصی کرد چون شیرتون کمه
نوزاد حتما باید توسط متخصص نوزادان چک بشه و نوع شیر خشک مناسب برای وزن‌گیری رو دکتر تایید کنن