علائم بارداری

باسلام خسته نباشیدخدمت شمای سوال داشتم بنده شش ماه پیش رفتم دکترازمایش چکاپ کامل دادم دکترگف تیروئیدکم کار..تنبلی تخمدان داری که تواین۶ماه دارو خوردم ازمایش دادم رفع شدن هرماه دو روز جلوتر پریودمیشدم الان از۴ مهر اقدام کردم وسط ماه لکه بینی با ترشح داشتم تا چند روز قطع شد کمردرد با درد شکم خفیف داشتم الان دو روزه نوک سینه هام دردمیکنه ترشح تخم مرغیم دارم سه روزه از موعد پریودمم میگذره بیبی چکمم منفی شد با این حال ممکنه باردارباشم با ازمایش بتا معلوم بشه ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید مجدد تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید