درماندگی آموخته شده

سلام ،من کمی خجالتی ام .یعنی قبلا خیلی زیاد خجالتی بودم اما شدتش کمتر شده چون موفقیت های زیادی به دست آوردم و خیلی روی اعتماد به نفسم تاثیر مثبت گذاشت اما هنوزم دچار درماندگی آموخته شده هستم.هنوزم زمانی که میخوام برم مهمونی فکر میکنم حمله اضطرابی به سراغم میاد و همون افکار همه چیز رو خراب میکنه.الان دارم ازدواج میکنم و کمی میترسم .اگر ممکنه بگید چطور این درماندگی آموخته شده رو درمان کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
در درماندگی آموخته شده شما هیچ تلاشی از خود نشان نمی‌دهید و با خود می‌گویید: «تلاش‌های قبلی من ناکام بود؛ بنابراین تلاش‌های بعدی من هم ناکام خواهد بود!» ولی شما اعتماد بنفستان را در سایه تلاشهایی که کردید و به نتیجه رسیدید به دست آورده اید پس دچار درماندگی نیستید ولی اتفاقاتی که در گذشته به هر دلیل باعث اسیب روحی ما میشود میتواند سالها و اگر درمان تشود تا اخر عمر باعث اضطراب و یا مشکلات دیگر شود
از انجایی که باید گذشته و مشگلات ان که باعث بروز اضطراب در شما شده حتما ریشه یابی شود توصیه میکنم چند جلسه ای زیر نظر روانکاو مشاوره فردی انجام دهید