حاملگی

سلام من قبلا pco داشتم که درمان شده و فقط تخمک نداشتم که تو سونو نشان داد این ماه با قرص جلوگیری و متفورمین پریود شدم میخوام اقدام کنم و دیشب نزدیکی محافظت نشده داشتم احتمال بارداری هست ایا متفورمین و همچنان ادامه بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم متاسفانه تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره و ما فقط با تجویز دارو و پیگیری ها و چکاپ‌ها علائم بیمار رو کاهش میدیم و تحت کنترل در میاریم
پس ممکنه اگر شما پیگیر بیماری نباشید بعد از چند ماه مجددا علائم از جمله بی‌نظمی در قاعدگیها برگرده
اگر تخمک گذاری نداشته باشید باید براتون داروی تحریک تخمدان تجویز بشه
متفورمین رو ادامه بدید