خیانت شوهرم با دوستم

سلام شوهرم با دوستم صیغه کرده بود و من بعداز تموم شدنش فهمیدم حالا مشکلم اینه از ذهنم نمیره یاد ایامی میفتم که اون آرایش میکرده براش یاد اینکه باهم رفتیم فلان جا. رفتیم رستوران .فقط هم به یه برادرش گفتم حالا میگم کاش به کل خانوادش میگفتم من آبروشو نگه داشتم چون شوهرم دست بردار نبود اما اون دیگه شوهرمو نمیخواست. چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه عمق ناراحتی شما هستم و میدانم چه احساس یدی دارید ولی فکر میکنید با بازگو کردن این ماجرا در بین اقوام و ... احساس ارامش خواهید کرد؟
دلیل خیانتشان را بپرسید اگر پشیمان هستند باید بتوانند اعتماد از دست رفته را برگردانند واگر از تنوع طلبی و ... وارد روابط فرازناشویی شده اند باید با خودتان صادق باشید و ببینید میتوانید با این شرایط زندگی کتید یا خیر
توصیه میکنم حتما نزد روانشناس بروید. شما نیاز به جلسات مشاوره دارید تا بت انید به خشمتان غلبه کرده و احساساتتان را مدیریت کنید