سقط جنین

خواهرم توی عقد ناخواسته باردار شده و شوهرشون بر نداره اقدام به سقط کرده چون توی شهرمون بارداری و کلا روابط کامل زناشویی رو قبل عروسی خیلی بد میدونن با این حال شوهرش به اجبار خواهرمو حامله کرده حالا خواهرم متوجه شده و میگه من نمیخوام بچرو،اینم بگم شوهرش ادم فوق العاده شکاک هستند انگار بیمار روانیه شب تا صب دور و اطراف خونه مامانم اینا پرسه میزنه تا صب ده دفه به خواهرم زنگ میزنه که اشغال یا خاموش نباشه،گوشی خواهرم خرابه سایلنت نمیشه مجبوره شبا خاموش کنه تا بتونه راحت بخوابه شوهرش میگه خاموش میکنی و با یه خط دیگه با یکی در ارتباطی اینم بگم خواهرم از این نظر کاملا پاک بوده و هست ،دایم میگه من باید از مامان و بابات شکایت کنم تو رو به من انداختند در صورتی که خواهرم از نظر جسمی و روحی کاملا سالم و زیباس و در گذشتش هم چیزی نداشته دایم از این حرفا میزنه که من پشیمونم با تو ازدواج کردم وقبل اینکه خواهرم بفهمه بارداره همش به خواهرم میگفته چرا باردار نمیشی نکنه مشکلی داری تو مریضی و از اینجور حرفا،میگفته من از عمد تورو باردار میکنم که ابروت بره و همه بفهمن که توی دوران عقد باردار شدی اینم بگم جهیزیه خواهرم هنوز کامل نیست انگار به خاطر اینکه ابروی مارو ببره اینکارو کرده خواهرمم که بیتجربه چیزی نمیدونسته درباره ی جلوگیری خواهش میکنم با این تعاریفی که کردم شوهرش میتونه شکایت کنه از خواهرم برای سقط؟چون خواهرم اقدام کرده بعدم نه میتونیم به پدرم بگیم چون قطعا خواهرمو میکشه نه به شوهرش خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
سوال شما بیشتر جنبه حقوقی دارد وباید از مشاور حقوقی بپرسید
ولی در مورد توضیحاتی که دادید توصیه میکنم حتما جدی تر به ادامه این رابطه فکر کنید هنسر ایشان شکاک و دچار مشکلات شخصیتی و رفتاری هستند که میتواند زندگی خواهرتان را تحت تاثیر قرار دهد . با پدرتان صحبت کنید و تهدیدهای همسرشان را اطلاع دهید حتی پشیمانی همسرشان و راضی نبودن به ادامه رابطه و همچنین مجبور کردن خواهرتان به کارهایی که علارغم میل باطنیش بوده است
دوست گرامی
خواهر شما هیچ کار خلاف شرعی نکرده که بخواهد بترسد البته اقدامشان به سقط خلاف قانون و شرع بوده است ولی ترس ایشان از پدرتان و نگفتن حقیقت در مورد رفتارو صحبت های همسرشان میتواند مشکلات بسیاری بهمراه داشته باشد
از پدرتان بخواهید برای ادامه این رابطه به خواهرتان کمک کنند و بایک مشاور حقوقی هم در مورد حق و حقوق خواهرتان صحبت کنید