سلام همسرم ۳۴ ساله هست از اوایل زندگی ودوران عقد رفتار پرخاشگرانه داشت ولی دردوران عقد زیاد بروز نمیداد که بعد از ازدواج بدتر شد.دست بزن داره فحاشی میکنه وکنترلی روی اعصابش نداره.موقع رانندگی با سرعت بالا رانندگی میکنه و هروقت توی یه جمعی هستیم حتی اگه کسی نگاه چپ به بچه هام بکنه سریع دلخور میشه ورفتار مناسبی نشون نمیده..گاهی خیلی مهربون میشه ولی زیاد طول نمیکشه وبا یک حرف کوچیک یه دعوا درست میکنه سر کارش با همکاراش هم مدام بحث ودعوا داره وقتیم عصبانی بشه یا تمام بدنمو گاز میگیره یا لب ودهنمو شدیدا زخمی میکنه...۷ساله که داریم زندگی میکنیم ولی واقعا خستم کرده به هیچ وجه هم نمیاد به روانپزشک مراجعه کنیم.میشه دارویی چیزی معرفی کنید تا به بهانه ای براش استفاده کنم؟؟ممنون می شم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تجویز دارو باید تحت نظر روانپزشک باشد . باتوجه به شرح حالی که دادید همسرتان حتما نیاز به مداخله دارویی و روانشناسی دارند وباید تحت درمان باشند
توصیه میکنم خودتان نزد روانپزشک بروید و شرایطشان را بگویید تا در صورت صلاحدید دارویی تجویز کنند
دراو تا حدودی  رفتارهایشان را کنترل میکند ولی درمان اصلی روان درمانی است که باید خودشان هم حضور داشته باشند