نامزدم تفریحی مصرف گل داره و دوبار هم ال اس دی مصرف کرده

من ۱۸ سالمه و با ی اقایی تو فامیل ۱ ساله ک اشنا شدیم و وارد رابطه دوستی شدیم ب قصد ازدواج

و خانواده هامون و بد از مدتی کل فامیل در جریان قرار گرفت

این اقا وقتی با من اشنا شدن هر چیزی ک در گذشته انجام داده بود برای من تعریف کردن و هیچ چیز پنهانی وجود نداشت بینمون و ایشون از ۱۶،۱۷ سالگی از نظر مالی مستقل شدن و وابسته خانواده نبودن و نسبت ب سنشون خیلی عاقل و منطقی و با تجربه هستن واقعا(۲۴ سالشونه)

و هیچ مشکلی نداریم باهم و از نظر شخصیتی و اخلاقی و فرهنگشون و....خیلی اوکی هست

(ذکر کنم من تو این رابطع بکارتمو از دست دادم و کسی نمیدونه😔😔)

تنها دوراهی و نگرانیی ک برا من ایجاد شده اینه ک ایشون اعتیاد ب سیگار ک داشتن ولی همبشه میگن ک میخان ترک کنن

و چند باری مصرف گل داشتن و مثل اینکه تو دوران سربازی امتحان کردن.....همیشگی نیست ولی خب تفریحی چن بار امتحان کردن و همیشه میگن ک اعتیاد اور نیست و تحقیق کردم و....دو بارم مصرف ال اس دی داشتن...😔ک خودشون اومدن گفتن بهم و این واقعا منو نگران کرده ک مشکل ساز نباشه...با خانواده ام نمیتونم مشورت کنم و اونا بیخبرن..از نظر روحی شدیدن تحت فشارم نمیدونم ک واقعا ایا این مشکل سازه و مشکل بزرگ و جدیی هست؟تنها دوراهیی ک دارم همینه

یا در اینده باعث ایجاد مشکل میشع؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم با مشاور ترک اعتیاد صحبت کنید و در مورد شدت وابستگی این مواد و اعتیاد اور بودن آن بیشتر بدانید و حتما در ادامه از ایشان بخواهید با شما برای مشاوره ازدواج همراه باشند تا با مشاهده بالینی و شنیدن شرح حالشان رفتارشان مورد بررسی قرار کیرد