پدرم با نامزدی کردن مخالفت میکنه

سلام. پدر من یک فرد تحصیل کرده و دارای جایگاه اجتماعی هست اما وقتی برام خواستگار میاد با نامزدی مخالفت میکنه و فورا میخواد تاریخ عقد رو مشخص کنه و همه چی بهم میخوره.... چیکار کنم که قبول کنه مدتی نامزد باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
در مورد دلایل مخالفتشان صحبت کنید و سعی کنید نگرانیشان به مقوله نامزدی تغییر دهید حتی میتوانید اسم نامزدی را تغییر دهید بگویید نامزد نمیکنیم فقط برای شناخت بیشتر از همدیگر مدتی بدون اطلاع اقوام و فامیل باهم در چهار چوب های خانواده رفت و آمد میکنیم
شاید پدر شما از اینکه در دوران نامزدی  مشکلی پیش بیاید و برای شما و جایگاهتان بد شود نگران هستند و به دنبال یک رابطه قانونی هستند تا کمتر اسیب ببینید ویا نمیخواهند در فامیل این موضوع مطرح و بعد منتفی شود
مس سعی کنید نگرانیهایشان را درک کنید و شرایطی را پیشنهاد دهید تا از نگرانیشان کاسته شود