ناباروری

سلام من ۳ ساله اقدامم تمام آزمایشات من و شوهرم خوب بوده قبل سیکلهام ۲۹ روزه بوده ولی الان ۴ ماه است ۳۴ روزه شده این ماه ۱۲قاعدگیم عکس رنگی گرفتم و لوله هام باز بوده و دکترم از ۱۶ تا ۲۵ قاعدگی قرص ویتامین و دوفاستون نوشت بنظرتون احتمال بارداری هست یا نه اخه میگن قرص را قبل تخمکگذاری خوردم الانم ۶ روز از مصرف قرصا گذشته و درد وحالات پریود دارم نظرتونو میخوام خیلی استرس دارم ینی این ماه شانس بارداری ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بعد سه سال فقط قرص دوفاستون خيلي به بارداري كمك نمي كند درضمن معمولا در ماهي كه عكس رنكي مي گيريد نبايد اقدام كنيد