تنبلی تخمدان

سلام وقت تون بخیر برای جلوگیری از عود کیست شکلاتی حدود یک ساله قرص روکین مصرف میکنم چندروز پیش سونو دادم گفتن که تخمدانهام تخمک ندارن اصلا.قبل از مصرف ذخیره شون عالی بود..چیکار کنم که تنبلی تخمدانم رفع شه؟اصلا امکانش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سوال شما واضح نیست  ذخیره تخمدانی با سونوگرافی مشخص نمی شود  آزمایش مخصوص دارد و با توجه به سن شما نیازی به این آزمایش نیست  مصرف طولانی مدت قرص روکین به صورت پیوسته توصیه نمی شود موفق باشید