لکه بینی ادامه دار هنگام تخمک گذاری و اقدام به بارداری

سلام، من کیت استفاده کردم وقتی دوتا خط تقریبا یکسان پر رنگ شد شبش خونریزی خفیف داشتم بعدشم لکه بینی قهوه ای، که روز بعدش خط آزمایشم باز کمرنگ شد همون روز اقدام داشتم که پنجشنبه بود، اما هنوز لکه بینیم قطع نشده امروز سه شنبه ست،بیشتر هم صبح و عصرهاست، غروب و شبها تقریبا هیچی نیست،دلیل لکه بینیام چیه؟ البته اخیرا بعد از نزدیکی هم لکه بینی دارم، امکانش هست این مساله هم ادامه دارش کرده باشه؟ احتمالش هست باردار بشم یا نه؟ ممنونم میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید و به خون ریزی نیافتادید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود اگر باردار نبودید باید تحت نظر پزشک دارو  مصرف کنید موفق باشید