درود بر شما. من یک زن30 ساله هستم که امسال بعد از سه سال عروسی تصمیم داشتم باردار بشم و تمام روح و روانم و بدنم و آزمایشات و تمام کارهایی که باید میکردم برای بارداری تا حالا انجام دادم اما تو این وضعیت کرونا واقعا نمیدونم چیکار کنم. همسرم میگه نمیخوام به خودت و جنین آسیبی بیاد و فعلا اقدامی نکنیم. دوست داشتم بچه ام تابستان 1400 باشه. روحیه ام واقعا بهم ریختست و ناراحتم. میشه یکم راهنماییم کنید. 🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما در این مورد باید با متخصص زنان مشورت کتید که چقدر میتواند بارداری در این شرایط به جنینتان آسیب بزند
از طرفی مشخص نیست که چند ماه یا چند سال ویروس کرونا وجود خواهد داشت
پس بهتر است استرس را از خود دور کنید و بامشورت پزشکتان و رعایت موارد پزشکی بهترین تصمیم را بگیرید