عدم تشکیل جنین در ای وی اف

با سلام

من ۳۱ سالمه همسرم ۳۵ بعد از حدود ۲ سال اقدام به بارداری امسال پزشک ای وی اف رو تجویز کردن با مصرف داروهای تجویزی(سینال پن روزی ۳۰۰ واحد و روزی دوتا هاش ام جی و ۴تا ستروتاید) آماده پانکچر شدم که ۱۲ تخمک به دست اومد که ۹تاشون بالغ شدن ولی هیچ جنینی تشکیل نشد بنا به نظر آزمایشگاه جنین شناسی ظاهر اسپرم ها و تخمک ها مشکلی نداشت ولی سلول تخم رشد نکرده که گفتن احتمالا مشکل ژنوم باشه

تحرک و تعداد اسپرم همسرم نرمال و مورفولوژی ۲ هست ذخیره تخمدان خودمم ۲.۱ و مشکل دیگه ای ندارم

علت این اتفاق چی میتونه باشه؟ اگر دوباره ای وی اف بشم این اتفاق برام میفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. متاسفانه احتمالش وجود دارد. ولي بايد دوباره انجام دهيد.