من هفت مرداد موعد‌پریودیم بود یازدهم مرداد عکس رنگی انجام دادم شهریور سر موعد پریود نشدم بیبی چک و ازمایش دادم منفی بود  و امپول پرژسترون پنجاه میل دوتا تزریق کردم بعد از یک هفته از امپول پریود شدم من پریودام خیلی شدید بود و درد زیادی داشتم هرماه  ولی اینسری خیلی کم در حد چند قطره خون روز اول و سه روز بعدی لک بینی بود  دوباره بیبی چک زدم منفی بود ولی خیلی حالتام تغییر کرده تهوع صبحگاهی دارم ترش معده گُر گرفتگی ایا امکانش هس باردار باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. در صورتيكه از موعد پريود گذشته، آزمايش بارداري انجام دهيد