قهر زن و شوهر به مدت سه سال

سلام از ابتدای ازدواج مشکل خانوادگی داشتیم که بعد ها باعث دلخوری و دعوای خودمون هم میشد،روابط کم کم نسبتا سرد شد،و سه سال پیش هم خیانت کرد به من و خانواده اش فهمید بعد باهام آشتی کرد ولی دوباره خیانت و خوش گذرانی ها تکرار شد تا اینکه دعوا و قهر کردیم و الان نزدیک به سه سال هست که باهام حرف نمیزنه ،به کسی که میخواد بهمون کمک کنه میگه یا طلاق بگیره یا با همین شرایط به خاطر بچه ها زندگی کنه،یک دختر یازده ساله و یک پسر چهار و نیم ساله دارم.چیکار کنم طلاق بگیرم یا به خاطر بچه ها بسوزم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دکست عزیز
متاسفانه صمیمیت و تعهد و اعتماد  که از پایه های اصلی زندگی زناشویی است در زندگی شما وجود ندارد. هیچ روانشناسی به شما نمیتواند بگوید که جداشوید و یا به این زندگی ادامه دهید فقط به شما کمک میکند تا تصمیم درست بگیرید
به این فکر کنید که اگر جداشوید چه سود و زیانی برای شما دارد؟ ایا وضعیتتان بهتر میشود و ارامش بیشتری دارید؟ اگر بمانید چه اتفاقی می افتد
ایا میتوانید از نظر مالی مستقل شوید
بچه ها با چه کسی قرار است بمانند ایا حق و حقوق شما را میدهند؟ اگر تصمیم به جدایی گرفتید حتما با یک مشاور حقوقی صحبت کنید