۱۰ساله پریود نمیشم

سلام.من بخاطر یک سری مشکلات خانوادگی ۱۰سال پریود نشدن خودمو مخفی کردم.بعده ۱۰سال با نامزدم رفتیم دکتر.که برام آزمایش ژنتیک و ام آر آی نوشتن.البته هنوز آزمایش ندادم.ایا امیدی هست؟دکترا خیلی سرزنشم کردن.من شرایط زندگیم واقعا سخت بوده و هیچکدوم از دکترایی که مسخرم میکنند و فکر میکنن بیسوادم تو اون شرایط من نبودن.آیا این امکان وجود داره که مشکلم حل بشه؟چون دکترا خیلییی سرزنشم میکردن.و با یه رفتارخیلی بد به کل ناامید شدم.آیا امیدی هست من خوب بشم؟خیلی حالم بده.یک هفته گریه میکردم.حال روحیم داغونه.موهام جدیدا شدید میریزه.من ۲۵سالمه.و ۱۴سالگی پریود شدم.و تو کل زندگیمم فقط دوبار پریود شدم.البته گاهی چیزایی مثل لکه خیلییی کم رنگ میبینم.حتی روز پریودیمو یادم نیست.بنظرم من بدبخت ترین دختر دنیا هستم.نامزدم خیلی دلداریم داده و میگه حتی اگر بگن هیچوقت بچه دار نمیشی بازم باید باهم زندگی کنیم.ولی من نمیتونم اروم بشم.....کمکم کنید تورو خدا.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل مربی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. ببينيد نگران نباشيد. آزمايشهاي هورموني و سونوگرافي كمك كننده هست. نهايتا حتي اگه تخمك هم نداشته باشيد، ميتوانيد با تخمك اهدايي باردار شويد.
غصه نخوريد. همه افراد توو زندگيشون كلي مشكل دارن.
ببينيد خدا بزرگه و تنهاتون نميزاره