ورزش میکنم اما چاق نمیشم

سلام اقای دکتر . یه مدت قرص فرشته میخورم پوستم خراب شد  گذاشتم کنار اما الان مدتیه ورزش بدنسازی میکنم اما هنوز به نتیجه دلخواهم نرسیدم میشه کمکم کنید اشتهام هم خوبه اما چاق نمیشم ازمایش دادم فقط کم خونی و کمبود کلسیم  دارم . قرص مصرف میکنم اما هنوز چاق نشدم به نتیجه دلخواه نرسیدم شاید ۱کیلو اضافه شدم  ۵۳ وزنمه. قد۱۷۱.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
کپسول چاقی فرشته حاوی کورتون و دارایعوارض خطرناک است
سه وعده اصلی و سه میان وعده استفاده کنید. برای شما که ورزش می کنید وعده قبل از تمرین و بعد از تمرین بسیار مهم است