راهنمایی استفاده از کیت تخمکگذاری

❤سلام وخسته نباشید خدمت مشاورین عزیز عرض کنم خدمتتون که خواستم در استفاده از کیت تخمک گذاری راهنماییم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

برای استفاده ازکیت‌های تخمک‌گذاری می‌توانید ادرارتان را در یک ظرف جمع‌آوری کنید و تست را در آن فرو ببرید بعد از چند ثانیه نوار را خارج کنید. خط‌‌های رنگی تفسیرکنندۀ آزمایش پس از چند دقیقه روی آن ظاهر می‌شود و شما می‌توانید نتیجۀ آزمایش را ببینید.اگر برای بار اول میخواهید #محدوده_تخمک_گذاری خودتان را پیدا کنید بهترین زمان بعد از اتمام قاعدگی و استفاده هر روز یک کیت از ساعت ۱۰ صبح الی ۸شب است و توصیه میشود که هر روز سر یک ساعت مشخص این تست را انجام دهید مثلا حدود ساعت ۱۱تا۱۲ ظهر.  روی نوار خط تیره پررنگی(خط ماکزیمم)میبینید که مشخص میکند نوار را بیشتر ازین محدوده در ادرار فرو نبرید.خط اول که خط کنترل یا خط سی نام دارد همیشه پررنگ است و صرفا جهت کنترل سالم بودن کیت شماست. تغییر رنگ خط دوم کیت ، محدوده تخمک گذاری را به شما نشان می دهد : 1- اگر فقط یک خط پررنگ باشد، یعنی فقط خط کنترل نمایان باشد یعنی از روز تخمک گذاری دور هستید و تقریبا هیچ احتمالی برای بارداری وجود ندارد. 2- اگر یک خط پررنگ (خط سی یا خط کنترل) و خط دوم (خط تی یا خط تست)کمرنگ باشد، یعنی به زمان تخمک گذاری نزدیک هستید(می‌توانید شروع به اقدام یک شب درمیان کنید) 3- اگر هر دو خط پررنگ باشد درواقع تست شما مثبت است و به این معنی است که طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده تخمک گذاری انجام می شود و اکنون بهترین زمان انجام مقاربت برای افزایش شانس باروری شماست.