آیا امکان بارداری بعد از قرص اورژانسی

سلام من دوتا رابطه ی پر خطر داشتم،یکی ۲۴ بعدش یه قرص ۷۵٪ لونیژل خوردم باز رابطه داشتم که فردا صبحش یه قرص دیگه خوردم الان ۱۲ روز از خوردن قرص میگذره هنوز پریود نشدم امکان بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

روش درست مصرف:
۱) مصرف فقط یک عدد قرص ۱میلی‌گرمی یا دو عدد ۰/۷۵همزمان با هم، تا قبل از ۷۲ساعت از رابطه پر خطر
۲)مصرف یک عدد قرص ۰/۷۵ بعد از رابطه و یک عدد :۷۵ دیگر ۱۲ساعت بعد از قرص اول

اگر درست مصرف کنید احتمال بارداری له صفر نزدیک میشه در غیر اینصورت احتمال بارداری وجود داره ولی با مصرف قرص تاخیر در پریود و بهم ریختگی قاعدگی تا دو سبکل از عوارض اون بحساب میاد