افزایش بی رویه وزن

سلام خسته نباشید من حدودا چهار ماهی میشه با وجود رژیم و ورزش وزنم بالا میره دائم هر چقدر رژیم میگیرم نمیتونم کنترل کنم 20کیلو چاق شدم تو 5ماه. تیروئیدمم طبیعیه من باید چیکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
شما قطعا رژیم غذایی مصرفیتون کالری زیادی داره و باید رژیم کاهش وزن بگیرید
برای دریافت رژیم به دایرکت پیج اینستاگرام اینجانب مراجعه فرمایید
dr_radfar_diet@