مصرف دوفاستون

سلام و خسته نباشید،من ۳۶ساله هستم، ۳ماه پیش سقط در ۱۳ هفته با دارو و کورتاژ داشتم اولین بارداریم بود،۲۵روز بعد از سقط اولین پریود رو داشتم که ۶روز کلا طول کشید(۳روز خونریزی و ۳ روز لکه بینی)،حدود ۲۵روز بعد پریود دوم رو داشتم که ۸ روز طول کشید(۴روز لکه بینی،دو روز خونریزی،دو روز لکه بینی)،۲۳ بعد پریود سوم رو داشتم که ۵روز لکه بینی داشتم و از دیروز عصر که روز پنجم بود خونریزی داشتم و هنوز ادامه داشته تا حالا،راستش سوالم اینه که ایا پریود من نامنظم حساب میشه؟و با توجه به اینکه از ماه بعد قصد اقدام دارم  ایا لازمه دوفاستون مصرف کنم؟در ضمن پریودهای من در قبل از بارداریم هم تقریبا به همین منوال بود و از روز اول لکه بینی و بعد خونریزی و بعد لکه بینی،که سرجمع حدود ۱۰روز طول میکشید،و راستش فکر نمیکردم زود باردار بشم  اما در اولین اقدام باردار شدم،با تشکر از صبر و حوصله ی شما،ممنون میشوم پاسخ سوالاتم را بدهید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

سیکل قاعدگی از اولین روز پریود اینماه تا اولین روز پریود ماه بعد محاسبه می‌شود.یک سیکل طبیعی ممکن است بین ۲۱ تا ۳۵ روز از دوره بعد فاصله داشته باشد، به شرطیکه همیشه این سیکل حدودی را داشته باشید مثلا سیکل‌های شما همیشه ۳۲ روزه باشد یا ۲۸روزه باشید. دقت کنید که اگر این چرخه هر ماه تغییر کند یعنی یکماه ۲۱روزه و ماه بعدی ۲۸ روزه باشید یعنی شما سیکل های نامنظم قاعدگی دارید که حتما نیاز به بررسی دارد. همچنین در سیکل هایی کوتاه تر از ۲۰روز و طولانی تر از ۳۵روز لازم است جهت بررسی وضعیت سلامتی و چکاپ به ماما یا پزشک زنان مراجعه کنید.