با سلام. بنده زیر نظر پزشک تغذیه ۱۵ کیلو وزن کم کردم در ۳ ماه و ۳ کیلو تا رسیدن به وزن هدفم فاصله دارم. اما ۲ هفته هستش که حتی ۱۰۰ گرمم کم نکردم با اینکه میزان کالری که دریافت میکنم خیلی کم کردم و فعالیت بدنیم رو هم مثل قبل ادامه میدم. البته برای خروج از استپ وزنم ۳ وعده شوک رو داشتم و غذا پر کالری مصرف کردم اما با گذشت ۴ روز از شوک کالری هیچ وزنی کم نکردم و فقط نتیجه شوک ۷۰۰ گرم چاق شدن بود.  من بنا به مشکلات شغلی دسترسی به دکترم ندارم. لطفا راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل وکیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
حدودا یک ماه رژیم رو رها کنید و مجددا شروع کنید که بدن از حالت مقاومت خارج بشه. در این یکماه پرخوری نکنید