خود ارضایی

با سلام  من  ۱۳ سال سن دارم و مادرم  به گفته خودش تا حد درستی هرچیزی  رو برام توضیح داد  تاحالا  فیلم یا چیز بدی نگاه  نکردم  ۲ روزه که متوجه میشم وقتی حواسم نیست  خودمو لمس میکنم   درصورتی که  از حواس پرتیه  و اصلا  هیچ حسی نسبت به این کار ندارم  امروز روز سومه که من  امروز سعی کردم اینکارو نکنم  اکثرا  وقتی دستشویی دارم اینطور میشم!  میرم دستشوی خوب میشم تا زمانی که دوباره به دستشویی نیاز داشته  باشم که تنبلی از خودمه  با این که  مادرمم وسواسه و دستشویی تمیزه و مرتبه  من از محیطش بدم میاد و دیر دیر میرم   یعنی این خو****** یی   هست؟! من  خیلی میترسم که باشه ولی  شنیدم که این کار  کسی انجام میده که لذت ببره  من اصلا  هیچ حسی ندارم وقتی حواسم نیست اینطور میشه....

 لطفا جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۳ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
این امری که شما گفتید خودارضایی نیست ولی اگر هم باشد جای نگرانی ندارد. خودارضایی در دوران نوجوانی طبيعي است اما اگر با اعتقادات شما منافاتی دارد بهتر است بیشتر سر خودتان را گرم کنید و کمتر در حمام و دستشویی بمانید تا ذهنتان به سمت این کار نرود.
موفق باشید.