کنجکاوی جنسی برادر ده ساله

سلام وقتتون بخیر ما ازخانواده مذهبی هستیم ومن بیست سالمه مجردم ویه خاهر چهارساله ویه برادری حدود ده،یازده ساله دارم برادرم نزدیک یکساله گوشی داره ومعمولا چندوقتی یک بار گوشیشو چک میکنم هیچوقت چیز بدی نداشته همیشه چیزای بچگونه واینا بوده امروز اتفاقی که چک کردم تو سرچ های گوگلش عباراتی مثل آلت زنان یا خالکوبی روی بدن  وسینه زنان دیدم وارد سایتش شدم متاسفانه عکس های نامربوط هم از پوزیشن های سکس هم بود یه دفعه متوجه شد گوشیش دست منه وهیی اصرار کرد که بده بده منم پیچوندم موضوع رو به روش نیاوردم ولی نمیدونم چکار کنم و چه برخوردی کنم یا خانوادم چکار کنن اگه به مادرم بگم خیلییی غصه میخوره و میدونم برخوردی جز عصبانیت و دعوا وضبط گوشیش نمیکنه نمیدونیم باید چکارکنیم؟چطور برخورد کنیم؟خیلی سنش کمه برا این کنجکاوی ها لطفا راه حلی بفرمایین ممنونم💓

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
برادر شما در سني هستند كه كنجكاوي هاي جنسيشون فعال شده و هيچ جاي نگراني و غصه خوردن و عصبانيتي ندارد.
موفق باشید.