مخالفت خانواده‌

سلام وقت بخیر. من 22 سالمه دانشجو پزشکی آن به یه آقای 17 ساله مشاوره درسی میدادم از دو سال پیش که حدود 6 ماه پیش این آقا بهم پیشنهاد ازدواج داد و من گفتم باید سه چهار سال دیگه اقدام کنه و چن هفته پیش پدرم متوجه رابطه ما شد و وقتی سن ایشون رو فهمید تهدید کرد مخالفت شدید کرد و گفت میره محل کار پدرش و آبروشون رو میبره و به من گفته باید کامل رابطه رو قطع کنم ولی این آقا کنکوریه و به من نیاز داره و چون دو ساله در ارتباط ایم به شدت هم به من وابسته است طوری که از وقتی این اتفاق افتاد مدام دلتنگه و نمیتونه تمرکز کنه پدرم هم اجازه نمیده باهاش در ارتباط باشم و الان نمیدونم چیکار کنم که ایشون تو این سال حساس ضربه نخوره و پیشنهاد دادم بهش که یه مشاور دیگه برات بگیرم ولی از اونجایی که وارد رابطه احساسی باهم شدیم میگه نمیتونم بدون تو چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
بهتر است او را تشویق کنید که مشاور تحصیلی خود را تغییر دهد و اگر می‌توانید با توجه به پایین بودن سن و حساسیت این مقطع در زندگی وی، هر از گاهی با او در تماس باشید تا وقتی کنکورشان را بدهند.
موفق باشید.