انتخاب رشته دبیرستان

سلام خسته نباشید من خواهرم امسال انتخاب رشته دارد و تو اینکه کدوم رشته رو انتخاب بکنه سردرگم هست خواهرم درسش خیلی قوی هست و سرعت یادگیری بالایی هم داره و به شدت براش اینده کاری هم اهمیت داره خودش به هر سه رشته تجربی و ریاضی و انسانی علاقه داره و در رشته ی هنر هم استعداد زیادی داره مسئله این هست که اگه رشته ی تجربی رو انتخاب کنه به علت داوطلبان زیاد این رشته نگران این هست که رشته دانشگاهی که اینده ی کاری خوبی رو داشته باشه قبول نشود در مورد رشته های ریاضی و انسانی هم نگران بازار کار در اینده هست ممنون میشم لطف کنید بگید چه رشته ایی براش مناسب هست و یا اینکه چه اقداماتی رو انجام بده و چه تحقیق هایی رو بکنه تا رشته مناسب و انتخاب کنه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
باید به مشاوره تحصیلی مراجعه کنند و مشاور با توجه به نتایج تست‌هایی مانند MBCR و گفتگو و صحبت، پیشنهاداتی خواهد داد.
موفق باشید.