جیغ زدن و گریه طولانی شبانه کودک یک ساله

سلام پسر یک ساله ای دارم که شب ها ۴یا ۵ بار با گریه و ناله از خواب بیدار. می شود بهش اب میدهم و بغلش میکنم و نوازشش میکنم اما مدام خود را پرتاب میکند و سرش را به اطراف میکوبد

در طول روز هم گاهی قبل از خوابیدن و یا بعد از بیدار شدن این رفتار رو انجام می دهد

با بغل کردن هم آرام نمیشود و مدام خود را به اطراف کش میدهد طوری که کنترل کردنش سخت میشود و احتمال افتادنش زیاد

در بیداری حواسش را پرت میکنم و بعد از ده الی بیست دقیقه مداوم جیغ زدن و سرخ شدن آرام میشود

اما شب ها واقعاً دچار مشکل شدم و گاهی حس میکنم دارم از بی خوابی کم میارم

حتی برای همسایه ها هم ایجاد مزاحمت می کند

خواهشاً راهنمایی بفرمایید چکار کنم

از لحاظ سلامتی هم مشکلی نداره و با اینکه به سختی غذا میخوره سعی میکنم کاملاً سیر باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بهتر است با مشاور کودک صحبت کنید.