رفتار های آزاردهنده ی همسرم

سلام میشه  راهنمایی کنید چجور برخودی داشته باشم با همسرم۶ساله که ازدواج کردیم ایشون بسیار چشم چرون شدن تازگیا وقتی تذکر میدم خیلی عادی بنظرش میاد اینکارش میگه تو زیادی حساسی حتی جلوی من با بقیه خیلی صمیمی میشه و بگو بخند داره حتی دست هم میده با نامحرم در صورتی که من همیشه حدود رو رعایت میکنم  البته برای منم چیزی کم نمیزاره ولی این رفتارش منو آزار میده واین درصورتیه که هردومون از خانواده های مذهبی هستیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

این رفتار آقایان واقع برای یک خانم ناخوشایند است و متوجه احساس ناراحتی و شاید خشم شما هستم. در اینکه نمی توان همسرتان را تغییر داد و کنترل کرد شک نکنید حتی با توجه به گفته خودتون شاید از سر لجبازی اوضاع بدتر هم بشود اما چند نکته را در نظر بگیرید.

وضعیت را همانطور که هست ببینید

یکی از اصلی‌ترین دلایل ناراحتی خانم‌ها وقتی طرفشان چشم‌ چرانی می‌کند، احساس عدم امنیت است و واقعاً به طور بی‌هدفی انرژی‌تان را تلف می‌کند. مطمئناً زمان‌هایی بوده که از این کار همسرتان خونتان به جوش آمده ولی واقعیت بیولوژیک این وضعیت می‌گوید این کار او هیچ معنا و مفهومی ندارد. این فقط یک میل گذرا است که در ذهن مرد اتفاق می‌افتد و اصلاً به این معنی نیست که او با آن غریبه وارد رابطه نزدیک خواهد شد. و این موضوع بخاطر نوع تحریک جنسی در مرد است که باعث نگاه یا صحبت می شود، و طبیعی است.

ترستان را به اعتماد تبدیل کنید

فقط به خاطر داشته باشید که در چنین موقعیتی به هیچ عنوان زمان آن نیست که ذات رابطه‌تان را زیر سوال ببرید یا درمورد جذابیت خودتان از او سوال کنید. ترس همیشه ترس بیشتری ایجاد می‌کند و به همین دلیل مطمئن شوید که در مورد این مسائل وقتی در شرایط آرام و به دور از ناراحتی و عصبانیت هستید با طرفتان صحبت کنید. از اینها گذشته، همه چیز به اعتمادبه‌نفس شما بستگی دارد، اگر از خودتان راضی باشید، نباید نگاه کردن طرفتان به زن‌های دیگر باعث ناراحتی‌تان شود.

از همسرتان بخواهید آن انرژی جنسی را به سمت شما معطوف کند

ممکن است در مورد این موضوع با همسرتان صحبت کرده باشید و او انکار کرده باشد یا در کمال ناباوری تصدیق کرده باشد. در هر دو صورت به او بگویید که خوشحال هستید در میان تمام این زن‌ها، همه آن انرژی جنسی در حریم خصوصی رابطه‌تان به شما تعلق دارد.

به خودتان اجازه درخشیدن دهید

ممکن است تا امروز تصور کرده باشید که فردی بی ارزش هستید و سر مسائل بسیار پیش‌پا افتاده و بیخود خودتان را ناراحت کنید. ولی از همین امروز انتخاب کنید از زیبایی و جذابیت خودتان لذت ببرید و بدانید که با اعتماد به خودتان می‌توانید در هر موقعیتی احساس امنیت کنید. رمز موفقیت این است که خودتان را از ترس ناشی از رقابت کاذب دور کرده و اجازه دهید زیبایی‌ زنانه‌تان بدرخشد!

وقتی دست از تلاش برای تغییر همسرتان بردارید و سعی کنید او را بپذیرید. به طوری که حس تحقیر و سرزنش نکند، و بداند برای شما جذابیت دارد برای کمک به کاهش این رفتار ها می توانید رفتارهای خودکنترلی را به او پیشنهاد دهید(درست است این موضوع بیولوژیک است اما می توان بر آن با تمرین کنترل ایجاد نمود). اما یادتان باشد قبل هر چیزی باید رابطه شما امن باشد تا حرف هایتان خصومت و ناراحتی ایجاد نکند