کمبود شدید وزن

سلام من 23 سال دارم و مجردم، قدم 168 هست و وزنم همیشه بین 45 تا 47 متغیر هست  ،راهی هست بتونم وزنم رو افزایش بدم؟؟ اشتهام هم خوبه و متوسط غذا میخورم

سوال دیگه م هم اینه که کمبود وزنم برای سلامتیم خطرناک نیست؟؟چونBMI زیر 18 دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
کمبود و اضافه وزن هر دو برای سلامتی مخاطره آمیزه
اما تعداد وعده های دریافتیتون رو در روز افزایش بدید و حداقل بین شش تا هفت وعده غذا و مواد غذایی پرکالری مانند مغز ها ، آجیل، میوه و شیر و عسل و خرما و تخم مرغ و ... را در میان وعده ها قرار دهید