کمبودویتامینD

سلام ببخشیدمن ویتامینDبدنم۱۸هستش سرم خیلی خیلی درد میکرد ازوقتی شروع کردم روزی۱عددقرص d1000میخورم بهترشدم ولی بازم کمی دردمیکنه بنظرتون اگه روزی۲تاd1000 بخورم مشکلی داره؟ آخه۱بارخوردم ۲تاسردردم خوب شدکامل.باتوجه به اینکه خونه مااصلاآفتاب نمیگیره وعددویتامین dبدنم پایین هست

سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام
مصرف دو عدد ویتامین دی مشکلی نداره ولی برای بهتر شدن سردردتون آب و مایعات بیشتر بخورید و قرص یا ساشه منیزیم هر دو روز یک عدد بخورید بهبود پیدا میکنید