لکه بینی

سلام وقت بخیر،

من ۲۲ مرداد پریود شدم،و بعد از پنج روز پاک شدم، و روزهای پنجم،هجدهم،بیستم،بیست و دوم،بیست و چهارم نزدیکی داشتم،و روز ،۳۰،۳۱،۳۲ ۲۹سیکل ماهیانه، هر روز یه لکه قهوه ای و ترشح قهوه ای کش دار دارم،دل درد و کمر درد شدید هم دارم ،

و سیکل هام هم نامنظم هستن،گاهی اوقات ۳۶ روزه،یا ۳۷  روزه،و تو این شش ماه اخیر دو ماه وسط سیکل دچار لکه بینی شدم،و مختصر تنبلی تخمدان دارم،ممکن هست لانه گزینی باشه؟ ممکن هست باردار باشم؟ممکن هست خارج رحمی باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بله. امكانش هست