خانوادم فکر می کنن من هنوز بچه هستم

خانواده من فکر می کنن که من هنوز خیلی کوچیک هستم و اجازه نمیدن برام خواستگار بیاد این در صورتیه که من دلم می خواد ازدواج کنم و نیاز دارم که ازدواج کنم ، به بلوغ روانی - بلوغ جسمی و جنسی - و بلوغ اجتماعی هم رسیدم وخواهشا بگید چی کنم تا خانوادم ببینن که بزرگ شدم و دیگه بچه نیستم و اجازه بدن خاستگار برام بیاد

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
من با خانواده شما موافقم که در یک جامعه مدرن هفده سال سن مناسبی برای ازدواج نیست، چراکه هویت، علایق، سلایق و شخصیت شما شکل نگرفته.
بهتر است به دلایل اینکه می‌خواهید زود ازدواج کنید فکر کنید، آزادی، رابطه جنسی یا...؟ بهتر است با خود بیشتر روراست باشید و بیشتر در مورد نیازها و مسایل خود فکر کنید تا در سنین بالاتر برای ازدواج آماده باشید
مؤفق باشید.