عقب افتادن پریود بعد از مصرف تنسی

سلام ۱۰ روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم ولی منی بیرون ریخته شد اما یکم احتمال داخل ریخته شدن وجود داشت برای همین یه تنسی ۱.۵ رو نصف کردم همون شب ۳ ساعت بعد رابطه خورم نصف بعدی رو ۱۴ ساعت بعد؛ الان هنوز پریود نشدم ؛ احتمال بارداری هست؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم قرص اورژانسی ۱/۵میلیون گرمی لازم‌به نصف کردن نبوده! و یک تک دوز برای محافظت و جلوگیری کفایت میکنه
احتمال تاخیر در پریود با مصرف قرصهای هورمونی وحود داره