خواستگار

سلام من یک خواستگار داشتم که اول چند جلسه با هم تلفنی صحبت کردیم بعد یک جلسه ایشان تنهایی خانه ما امدن و با مادرم صحبت کردن و جلسه بعد هم با مادر و خالشون اومدن و قرار شد بعد محرم صفر بله برون باشه بعد از این که مادرشون امدن منزل ما ایشان دیگه با من احساس صمیمیت می کرد و متاسفانه چه در چت و چه در صحبت تلفنی همش راجع به مسائل جنسی صحبت می کرد من اوایل به روی خودم نمی اوردم ولی از یک جایی به بعد شدیدا برخورد کردم و ایشان هم عذر خواهی کرد و دیگه تقریبا میشه گفت به این صحبت ها ادامه نداد الان من نمی دونم باید رابطه خودم با ایشان قطع کنم و یا این که ادامه بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
صحبت درباره مسائل جنسی و اینکه دوطرف چقدر در این مورد باهم توافق دارند از ملزومات اشنایی قبل از ازدواج است
بسیاری از مشکلات در زندگی زناشویی از همین‌موضوع نشات میگیرد که دوطرف از نظر خواسته و میل جنسی باهم تفاوت دارند
توصیه میکنم برای اینکه بدانید ایا باهم دراین مورد توافق نظر دارید یاخیر با یک‌مشاور مشورت کنید