اقدام زودتر بعد از سقط

سلام وقتتون بخیر من يه هفته پیش تو 5هفته کاملا بی دلیل بچم سقط شد، یبار رابطه داشتم و خونم طبقه 5زیاد بالا پایین کردم میگن شاید این علتشه، الان از لحاظ روحی ضربه بدی خوردم میخوام هرچه زودتراقدام کنم بنظرتون ضرر داره، خونریزیم خیلی کم بود و بچه راحت دفع شد بتام بعد3روز رسید ب 20؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل لیسانس
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نمیشه گفت ضرری داره اما بهتره یکی دو سیکل صبر کنید تا بدن و روان کاملا به ثبات و آرامش برسه و در این مدت اسیدفولیک هر روز مصرف کنید