ازمایش غربالگری

سلام وقت بخیر

من ازمایش غربالگری اول و ان تی انجام دادم هیچگونه مشکلی نبوده و جواب ها نرمال بودند با شوهرم هم فامیل نیستم و بارداری اولمه

برای ازمایش غربالگری دوم دکتر منو فرستاد و گفت اگر دوست دارید انجام بدید

هفته ۱۵ انجام دادم این دفعه هم جواب اسکرین ها منفی و نمودار ها سبز بودند ، منتهل عدد الفا کمی از حد نرمال بیشتر بود و عدد mom ۲.۰۶ بود. با این ها نمودار ntd زیر خط قرمز کات اف و سبز بود اما در کل نمودار کمی از عدد پیشنهادی بالاتر بود و یک به روی ۳۴۱ بود. ایا با وجود اینکه جواب کلی منفی شده و ریسکی نزده جای نگرانی هست؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بايد سونوي آنومالي اسكن را در يك مركز معتبر در سن بارداري ١٧ هفته به بعد انجام دهيد. تا بررسي انجام گيرد.