بی اشتهایی

سلام من کلا ازاول زیادچاق نبودم ولی لاغرم نبودم الان قدم ۱۶۰ ووزنم ۴۴اصلااشتها هم ندارم فکرمم زیادی درگیر تیروییدندارم ازمایش انگل دادم نداشتم اماخودم تومدفوم دیدم ومبندازول خوردم ی مدت رفتم دکترتغذیه یه قرصای اشتها اوردادک بشدت خواب اوربودنخوردم پودرگین اپ نوشت وبرنامه غذآیی یه ماه انجام دادم ۴۲کیلوبودم شدم ۴۷بعدش بخاطرکرونانرفتم دکتربرنامه رم ادامه ندادم الان شدم ۴۴ جدیدن هم چون ذهنم خیلی درگیر کلا بی اشتهام قبلش هم اشتهاق زیادی نداشتم وزود سیرمیشم یااصلا گرسنم نمیشه چیکارکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
مجددا به پزشکتون مراجعه کنید و رژیم بگیرید چون پاسخدهی به رژیم خوب بوده یکبار دیگه دوره درمان رو کامل کنید