مصرف ویتامینDبادوز۵۰۰۰۰

سلام من روتین بارداریم رومتاسفانه دیردادم درهفته۱۳بارداری متوجه شدم ویتلمینdبدنم ۱۸هست ۵شنبه مطب دکترم بسته بودخودسرانه ۱عددقرصd50000خوردم حالاامروزدکترم قرصd1000واسم تجویزکرده هرروزبخورم.۲تاسوال ازخدمتتون داشتم

۱.آیاقرصd50000آسیبی به مغزجنین واردنمیکنه

۲.آیابقیه دوزقرصd50000هنوزتوی بدنمه؟بهتره که بعداز۲هفته یابعداز۱ماه شروع کنم به مصرف قرصd1000به صورت هرروز

متاسفانه دکترم جواب درستی بهم ندادوالان سردرگمم تروخداکمکم کنیدممنون.طرزمصرف قرص جدیدچطوره چندهفته ازمصرفd50000بایدبگذره تاd1000رومصرف کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. اصلا نگران نباشيد. ويتامين D در اين حد ضرري نداره. تازه مقادير بيشتر هم ضرري نميزند. ولي بهتر است مصرف نشود.
www.dratoosabagheri.com