زندگی و اذیت شدن ۲تا بچه کوچیک بین ما

با سلام.

مشکلات من و همسرم از اوایل ازدواج مثل خیلی از زوج‌ها گذرا بود.بحث پیش میومد ولی زود تموم میشد.ولی الآن که من دوتا بچه کوچیک دارم و توانم خیلی کمتر شده دیگه اصلا نمیتونم تحمل کنم نه شوهرمو نه رفتارشو و نه زندگیمو.وبدتر از همه فکر اذیت شدن بچه هام بین بحثای ما.شوهرم دوست داره تو هرچیزی دخالت کنه تو هر کاری که میکنم و نظر بده.اگه قبول کنم که مشکلی نیست اگه نه که میشه یه دعوای خیلی بزرگ که تو واسه من ارزش قائل نیستی و شرع و قانون میگه زن باید به حرف همسرش گوش کنه.منم میگم وقتی من کار غیر اخلاقی نمیکنم که بخواد زندگیمو به خطر بندازه چرا باید به همه چیز من گیر بدی.دیگه واقعا خسته شدم.لطفا راهنماییم کنید.بهم میگه تو باید خودتو اصلاح کنی و یاد بگیری یه حرف من گوش کنی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته و چقدر اين رفتارها ازار دهنده است قطعا ايشون در خانواده ايي بزرگ شدن كه اين نگرش ها بنيادين هست و افكارشون را بي دليل به شرع و دين نسبت ميدهند كسي مالك كسي نيست كه مطابق ميل اون رفتار بشه و هركس عقل داره كه خوب را از بد تشخيص بده عزيزم با توجه به حرفاتون ضروريه كه با يك زوج درمانگر صحبت كنيد و تحت نظر ايشون روابط زناشويي را اصلاح و مجدد مرزبندي كنيد .