فشار به جنین

سلام یکی از فامیلای ما بارداره میگه وقتی داشتی باشکمش ورمیرفته با انگشتش فشار میده به شکمش و بچه از زیر انگشتش کنار رفت استرس اینو داره که سر بچه آسیب ببینه یا انگشتش بخوره تو چشمش احتمال آسیب سر بچه با اینجور فشار هست میگن بچه داخل کیسه آبه و خطری نداره ولی قسم میخوره وقتی فشار داد بچه رو حس کرد که خودشو کنار کشیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر مشکلی ندارد اما این کارها را انجام ندهد زیرا از آناتومی جنین اطلاعی ندارد و انجام این معاینات وظیفه پزشک است نه خود شخص