دندونم شکسته و نصف از ریشه در اومده

سلام، من یکی از دندونامو چندسال پیش عصب کشی و پر کردم، چندروز پیش موقع غذا خوردن دیوارش کاملا شکست ولی از جاش درنیومد، دکتر دوروزه که دیوارمو کاملا از ریشه کنده ولی هنوز درد داره، این عجیب نیست؟ آخه این دندونم که عصب نداشت! و دکتر گفت برام پست و روکشش کنه، که البته من بنا به دلایلی نمیخوام این روش رو، آیا جور دیگه ای میشه درستش کرد؟ با توجه به اینکه نصف دندونمو از دست دادم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارتودانتیکس و ارتوپدی فک و صورت

بنظر میرسد انتخاب اول کشیدن و ایمپلنت باشد. انتخاب دوم پست و روکش.
انتخاب دیگری وجود ندارد.