ضربه به شکم باعث آسیب به جنین میشود؟

سلام خسته نباشید اگه باانگشت به شکم فشار بدی جنین و زیر دست حس کنیم بچه آسیبی میبینه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اول اینکه همه مامان اولی‌های بسیار جوان خصوصا، باید در مورد بارداری و جنین مطالعاتی داشته باشند

شکم شما از چند لایه پوست و چربی و عضلات تشکیل شده و رحم رون شکم شماست که نی‌نی داخل رحم و البته درون یک کیسه پر آب دیگری به اسم کیسه آمنیوتیک قرار گرفته

حالا ببینید چند لایه مونده تا ما به راحتی به جنین از روی شکم مادر دست بزنیم چه برسه به آسیب رسونده به اجزا بدنش!

البته ما حین معاینه مادران باردار با فشار کمی که رو شکم میاریم باید سر و تنه و پاهای جنین رو در هفته های پایانی حس کنیم تا بتونیم موقعیت قرارگیری و وضعیت نزولش رو تشخیص بدیم که این روش معاینه هم کاملا بی‌خطره!

زمانی ممکنه به جنین آسیبی وارد بشه که ضربه ای بسیار شدید به شکم مادر برخورد کنه که منجر به پا گی رحم وکیسه آب بشه که در اینصورت مادر و جنین هر دو تحت مراقبت ویژه قرار می‌گیرند