با مشکلات خانوادگی با همسر و خانواده همسرم چکار کنم؟

سلام توروخدا زود جوابمو بدید

من ۲۳ سالمه و همسرم ۲۸ سالشه ۳ساله ازدواج کردیم شوهرم نه میره دنبال کار نه میره گواهی نامه رانندگیشو بگیره سربازیشم خرید نه میزاره بچه دار بشیم نه از خانوادش جدا بشیم ما تو یه اتاق با خانوادشیم که کل کارا خونه شون گردنه منه حتی لباس شستن برای داداش مجردش و پدرش حالا اینا به کنار یه شغلی داره همسرم روزانه ۲ ساعت میره میاد حقوقشم کمه به این اکتفا کرده کار بهتر بهش پیشنهاد میکنن نمیره تحت هرشرایطی به زور و دعوا آخرشم میگه خوشم نیومد نمیرم خیلی تنبله و راحت طلبه کل حقوقشم خرج لباس و ساعت و این چیزا  میکنه حاضر نیست خودشو جمع کنه متکی به لقمه نونی که پدرش میده هستش بنابراین تلاشی نمیکنه چون خیالش راحته بهش میگم بچه بیاریم یا خونه رهن کنیم نمیزاره میگه ب هرکی بگی وضعیتمو درک میکنه من ندارم همینی که هست نمیخوای برو خونه بابات برام مهم نیست از نظر رابطه جنسی هم یک یا دوبار انجام میده همش سرش توگوشیه فیلم و سریال دانلود میکنه یا بازی میکنه یا میخوابه یا باشگاست حموم میره من باید کاراشو بکنم قلیان میکشه من باید همه کارا رو بکنم آقا فقط بکشه واقعا خستم .چطور من با این مرد بسازم مگه انسان نیستم من نمیتونم با خانوادش تحت هیچ چیزی زندگی کنم مادرش  دو به هم زنه و اذیتم میکنه همش باعث گریه هامه همش ایراد همش طعنه و تیکه توروخدا راهی بزارید جلوپام....

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با همه اين شرايط و رفتارها چرا ميخواهيد بچه دار بشود اين رابطه پر از تنش هست حضور فرزند قراره چه نقشي داشته باشه براي فردي  كه در همسري هم مسئوليت پذير نيست چه برسد به پدري !!
اين رابطه اين سه سال تغييري نداشته و نميتوان هم همسرتون را تغيير داد بلكه شما بايد به فكر خودتون باشيد و اين عدم تغيير را باور كنيد فكر كنيد تا چند سال قراره با اين روش ادامه بدهيد ده سال ديگه با اين وضع اوضاع روحيتون چطور است با اين همه ازار و خشمي كه داريد !
حتما با مشاور زوج صحبت كنيد و تصميم جدي بگيرين