خیانت همسر

سلام همسرم به من خیانت میکنه به خاطربچه هام بایدباهاش بسازم چه رفتاری دداشته باشم نمیتونم مثل قبل باشم خیلی داغون شدم میشه کمکم کنیدم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

اول باید تصمیمی عاقلانه گرفت. گاهی اوقات فرد تصمیم می‌گیرد از همسر خود جدا شود. گاهی هم فرد تصمیم می‌گیرد میدان را خالی نکند. حال اگر قرار بر ماندن شد، خیلی صادقانه باید فرد هم بر روی خود و هم بر روی طرف مقابل، کار کند. استرس‌ها، تنش‌ها و درگیری‌های خودش را پایین بیاورد، جو خانه را آرام نگه دارد تا مشکل برطرف شود.
در وهله اول شما لازم است با مراجعه به یک مشاور و روان‌شناس، خود را تخلیه کنید؛ چرا که مشاور شما را با شیوه‌های درست تخلیه هیجانی آشنا خواهد کرد که این کار، بسیار مفید است. درحال  حاضر شما سرشار از احساس خشم و ناکامی هستید و این از شما فردی منفعل پرخاشگر خواهد ساخت که بعد از مدتی حتی نخواهید توانست رابطه درستی حتی با فرزندانتان داشته باشید

در مرحله بعد اگر تصمیم به ادامه زندگی دارید ریشه یابی علت خیانت بسیار ضروری است؛ علت‌ها را هم باید در خود و هم در همسرتان جست‌و‌جو کنید. نکته مهم آن است که شنا به خود اجازه دهید تا با گذشت زمان، آرام و هیجانات ناخوشایندتان فروکش کند و در ضمن راهکارهای خود را در رابطه با نحوه برخورد ب همسرتان با روان‌شناس در میان بگذارید. آنچه که منطقی‌تر و اساسی‌تر است، آن است که این رابطه نیاز به ترمیم دارد؛ و هر دوی شما باید بدانید و آگاه باشید چهدسهمی در بروز این خیانت داشته اید.