علت نامنظمی عادت ماهانه چیست؟

سلام من ۲۷ تیر پریود شدم الان ۲۹ مرداده پریود نشدم بعصی وقتها کمر درد و درد واژن دارم ۱۳ مرداد خونریزی کم داشتم از ۱۴ تا ۱۷ خیلی کم لکه داشتم از ۱۸ خرداد دیگه لکه ندیدم ترشح معمولی که سفید هست نه زیاد معمولی مثل روزهای عادی . الان برم دکتر یا منتظر پریود بمونم ؟ میخواستم تست پاپ اسمیر بدم میتونم برم این تستو انجام بدم یا بمونم پریودم شروع بشه؟ بخاطر نتیجه تست میگم که چه زمانی برم واسه تست . میخواستم بدونم الان مشکلم چیه باردار نیستم ولی پریود نشدم ممکنه کیست باشه؟ قبلا اینجوری نشدم پریودم ۵ یا ۴ روز قبل از موعد شروع میشد مثلا ماه پیش ۲۷ تیر بود من احتمال میدادم ۲۳ یا ۲۴ مرداد شروع بشه الان ۲۹ مرداده شروع نشده میخواستم بدونم چند روز پریود تاخیر بیوفته مشکلی نیست یه سوال دیگه با تست پاپ اسمیر مشکلم مشخص میشه؟ چون قبلا چند بار پاپ اسمیر انجام دادم مشکلی نداشتم این ماه هم واسه اولین باره اینجوری عقب افتاده و روز ۱۳ مرداد بین دو پریود خون دیدم اینا واسه اولین بار بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. تست بارداري انجام بديد.
اگر منفي بود دو تا سه روز بعد از پريود شدن جهت پاپ اسمير اقدام كنيد.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com