مشکلات با همسر

با سلام شوهر من به شدت رفیق بازه و من خیلی از این مسئله ناراحتم هر جور که فکر کنید باهاش صحبت کردم با خشم و قهر با گریه با مظلومیت و التماس ازش خواستم منو آدم حساب کنه قبول میکنه و هزار جور حرف میزنه که حالا که ناراحتی نمیرم و... ولی متاسفانه فرداش حرفش کاملآ یادش میره بخاطر اینکه شب ها منو ول میکنه میره با دوستاش و من هر شب باید تنها بخوابم دوستاش هم تحریکش میکنن که زنهای ما اصلا بهمون گیر نمیده و کاملا آزادیم رفیق بازی هاش یکبار دو بار نیست کار هر شبه اگه یه شب خونه بمونه عصبی میشه و دلش میخواد زود بخوابه در حالی که من سعی میکنم وقتی با منه بهش خوش بگذره به شدت به فکر جدایی هستم چون مردی که نمیتونه روی حرفش وایسه و برای زن و بچه اش ارزش قائل نباشه ارزش زندگی کردن نداره ولی بخاطر پسر ۳ساله ام تردید دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن همسرتان اشاره ای نکردید .بنظر میرسد ایشان هنوز در دوران تجرد و هیجان آن  سر میکنند . زود ازدواج کردن برای اقایان باعث میشود سرگرمی های دوران تجرد را بعد ازدواج دنبال کنند
پیشنهاد دهید شمارا با همسر دوستانشان اشنا کنند تا در این دورهمی ها شما هم باشید
 با همسرتان صحبت کنید و لذت هایی را که با دوستانش تجربه می کند شناسایی کنید. شاید شما بتوانید آن شرایط را فراهم کنید و بدون گفتگو از مشکلات روزمره و افکار نگران کننده با همسرتان به تفریحات لذت بخش بپردازید.

اگر همسرتان قبل از ازدواج رفیق باز بوده باید مهارت های زندگی مشترک را دوباره آموزش ببیند و از مهارت ارتباط با دوستان و مدیریت آن آگاهی یابد.اگر دوستان همسرتان افراد مطمئنی نیستند و شما نگران سلامت همسرتان هستید از اطرافیانتان کمک بخواهید.و پیشنهاد دهید تا پیش مشاور بروید