خونریزی بارداری جفت خلفی فوندال لولایینگ

سلام.وقت بخیر

هفته ۱۰ خون دیدم. ‌رفتم سونو گفتن جنین سالمه و جفتت خلفی فوندال لولایینگ‌هستش.شیاف پروژسترون ۴۰۰ دادو گفت استراحت.

الان امروز هفته ۱۱ تمام شد.هر روز تقریبا لک دارم. یا خون آبه س یا پررنگ میشه.

کلافه شدم.‌همش استرس اینم داره که نکنه داره سقط میشه.

ینی فقط به خاطر جفت هستش؟چقد طول میکشه بره بالا؟

احتمال سقط چی؟ ممکنه از دست بدم ؟

من ۶ سال نازایی داشتم و الان طبیعی باردار شدم

تورو خدا راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. معمولا اين جفتها بالا ميروند. نگران نباشيد. نزديكي نكنيد.توالت فرنگي استفاده كنيد.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com